u bent hier: Tips voor een succesvolle aanwerving
   
 Vacature  
 Voorstelling  
 Opleidingen en opleidingssteun  
 Gratis opleiding via internet  
 Tips voor een succesvolle  aanwerving  
 Opleiding voor werkzoekenden  
 Subsidies  
 Outplacement  
 Contact  
 Beleid verwerking  persoonsgegevens  
 Home  
   
Tips voor een succesvolle aanwerving

U zoekt een goed opgeleide medewerker (m/v)?

Bezorg ons uw vacature en we publiceren ze kosteloos op de website van het vormingsfonds uit uw regio !

Voor enkele profielen (zoals bijvoorbeeld industrieel tekenaar of technisch administratief medewerker) vindt u misschien dé geschikte kandidaat bij de cursisten uit de kwaliteitsvolle beroepsopleidingen, die de regionale opleidingsfondsen organiseren voor werkzoekenden!
Vind hier een volledig overzicht van de lopende en geplande opleidingen !

Alle cursisten uit deze opleidingen worden door onze medewerkers geselecteerd omwille van hun motivatie en potentieel. Het opleidingsprogramma wordt opgesteld door experten uit de sector van de metaalverwerkende en technologische industrie. Het wordt op permanente basis geëvalueerd en regelmatig bijgestuurd om aan de behoeften van de ondernemingen te voldoen. De duurtijd van een opleidingstraject bedraagt ruim 13 maanden!

U kunt als werkgever op een actieve, kosteloze en toch nog vrijblijvende manier kennis maken met een cursist(e) uit deze opleidingen door een stageplaats in uw bedrijf aan te bieden ! Wenst U meer info over de aan de gang zijnde opleidingen en/of de huidige cursisten ? Mail uw vraag naar de contactpersoon van het opleidingstraject en de cursusverantwoordelijke neemt asap met u contact op !

Hebt u reeds een min of meer geschikte kandidaat, maar is die niet onmiddellijk inzetbaar ? Maak gebruik van het voordelige statuut van de "Individuele Beroepsopleiding" en combineer dit met de kwaliteitsvolle opleidingen georganiseerd door uw regionaal opleidingsfonds !