u bent hier: Opleidingen
   
 Vacature  
 Voorstelling  
 Opleidingen en opleidingssteun  
 Gratis opleiding via internet  
   Veelgestelde vragen  
 Tips voor een succesvolle  aanwerving  
 Opleiding voor werkzoekenden  
 Subsidies  
 Outplacement  
 Contact  
 Beleid verwerking  persoonsgegevens  
 Home  
   
Outlook (2016,2013 - 2010)

De training helpt u om op een overzichtelijke en eenvoudige manier uw e-mail, agenda, contactpersonen, taken, logboek en notities te organiseren en te beheren.

Outlook heeft als voornaamste functie het versturen en ontvangen van e-mailberichten. Er zijn allerlei instellingen en toepassingen, die u kunt gebruiken om efficiënt te e-mailen, spam te vermijden en mails op te volgen. U kunt echter ook afspraken en vergaderingen plannen, herinneringen instellen en agendagegevens met anderen delen. In Outlook kunt u contactpersonen aanmaken en alle bijhorende relevante gegevens invoeren. Deze contactgegevens kunt u gebruiken bij het versturen van e-mail. Naast het inplannen van uw afspraken kunt u in Outlook ook een 'To do-list' maken met daarin taken die u nog moet uitvoeren. Verder leert u hoe u een logboek kunt gebruiken en notities kunt maken.

Velen kunnen reeds overweg met Outlook. In deze cursus leert u echter hoe u de toepassing ten volle benut. Alle veel voorkomende functies worden in deze online cursus stap voor stap uitgelegd.

De software moet geïnstalleerd zijn op de computer.

De opleiding bestaat uit één cursusmodule met volgende inhoud:

Werken binnen de MS Outlook-omgeving, Berichten aanmaken, verzenden, ontvangen, beantwoorden, doorsturen en wissen, Berichten met bijlagen (Attachments), Berichten opvolgen en beheren, Discussieweergave (Conversations), Regels (Rules), Handtekening, Contactpersonen en distributielijsten maken en beheren, Afspraken in agenda maken, wijzigen, vergadering plannen, terugkerende afspraken, Agendabeheer, Takenlijst maken en beheren, Afwezigheidsassistent, (Out of Office), Afdruk samenvoegen (Mail Merge), Archiveren

Schrijf hier in voor deze cursus !

  E-learning

 Hier kun je opnieuw inloggen !